Служба безпеки України запобігла вчиненню терористичного акту в одному з харківських військоматів та у популярній серед харків’ян кав’ярні (ВІДЕО)

Співробітники СБУ встановили, що за вказівкою координатора відспецслужб Російської Федерації, який знаходиться на території Криму, двоє харків’ян 25- та 30-річного віку планували вчинити вибухи біля низки об’єктів у обласному центрі.

У ніч з 6 на 7 лютого ц.р. вони готувалися підірвати та підпалити адміністративну будівлю Об’єднаного військового комісаріату Московського та Київського районів Харкова.



Інший вибух ці особи планували влаштувати біля популярної серед харків’ян кав’ярні.

Спільна прес-конференція Меркель та Обами 09.02.2015 (репортаж Мирослави Гонгадзе)



19:05 Почалась преска Меркель і Обами

19:08 Обама розповідає про те як Росія підтримує бойовиків і воює на Сході. Обама каже, що вони хочуть дипломатичного вирішення конфлікту

19:09 Обама каже, що санкції продовжуватимуться і якщо Росія продовжуватиме то доведе свою економіку до розвалу.

19:10 Обама каже, що вони з Меркель обговорили , як краще допомогти Украіні боротись з агресією Росіі

19:16 Меркель каже, що ми підтримуємо один принцип - територіальної інтеграції і Росія порушила територіальний суверенітет.

19:18 Меркель каже, що ми шукаємо шляхи, як зберегти мир у Європі - ми продовжуємо дипломатичний шлях, але ми маємо різні можливості у наших руках, хоча я не бачу що конфлікт можна вирішити військвими методами

19:20 Журналісти питають, чи готові ви надавати зброю і чи маєте ви спільну позицію. Обама каже - Перспектива військового вирішення конфлікту дуже низька, зокрема, через довгий кордон з Росією і сильну російську армію

19:22 Обама каже, якщо дипломатично конфлікт не буде вирішений, то ми будемо розглядати інші шляхи і я попросив своїх експертів розглянути можливі шляхи надати україні захисну зброю, але рішення ще не прийняте.

19:23 Обама каже, що одне з головних завдань сьогодні утримати економіку України від розвалу

19:24 Обама каже, що США та ЄС будуть однозначно працювати спільно і захищати принцип територіального суверенітету

19:27 США та ЄС - каже Меркель, якщо дипломатія не спрацює, сторони будуть детально обговорювати , що робити далі. Ми бачимо, що санкціїї впливають на Росію. Меркель каже, що партнерство між Німеччиною та США є і буде залишатись ключовим

19:28 Питають про червону лінію, коли рішення по зброї буде прийняте.

© Myroslava Gongadze 9 лютого 2015 р.

Пізно увечері 08.02.2015 у Донецьку вибухнув 13-й гумконвой від путіна

Дмитро Ярош 8 лютого 2015 р. о 23:35:
Деякий час тому відмінно спрацювала наша арта по скупченню російсько-терористичних БМ 21 і автомобілів з БК до них. По попередній інформаціі знищено 20 ворожих "Градів", 30 машин з БК, близько 200 терористів. Вибух спричинив паніку в Донецьку. Слава українським воїнам!



Alex N Alex Noyt 8 лютого 2015 р. о 22:00:
Донецк, Текстильщик, около 21-45, рашисты получили очередной "подарок", минус почти эшелон боеприпасов. Взорвалось так, что пол-Донцека оглохо, в Горловке шумело и стекла тряслись...Огненный гриб был виден на много километров...Говорили же - земля будет гореть под ногами...


Кілька хвилин тому весь Донецьк сколихнувся від серії найсильніших вибухів. По всьому місту спрацювала сигналізація в автомобілях, а мешканці центральних районів розповідають, що у них в квартирах обсипалася штукатурка і зі столів попадав посуд.
“Я сиділа за столом, працювала. Раптом мене різко “повело”. Перша думка – після нещодавнього обстрілу дім “складається”. Потім подумала — голова закрутилася. А зайшла в перекличку, і все стало зрозуміло”, — розповіла мешканка мікрорайону.
“Біля міста будинки колихнулися на 30 см”.
“На Донському будинок теж трухануло”.
“У Ясинуватій теж будинки хиталися”.
“З Макіївки дзвонили, на Холодній Балці теж хвиля пройшла, вікна відкрилися”.
“Чув весь Донецьк, Горлівка, Макіївка, Єнакієве”.
“Харцизьк теж відчув хвилю”,
— пишуть користувачі соцмережі, що живуть в різних районах та передмістя Донецька в донецькій перекличці.
ЗВІДСИ

Borys Filatov :
Короче.
Помните героев, которые пришили бороду "авиации ЛНР"?
Это опять они. Никакие не партизаны. Шмальнули "Смерчами".
Дословно: "Мы кинули двумя удочками по два червяка" ( с )
Давайте дождемся официальных заявлений, но парни не знают куда попали, потому что били по координатам.
Все.
Спокойной ночи и Героям Слава!