Тільки, будь ласка, ПРОСТО ЗАМОВКНИ…


Українці насправді зараз поділилися на тих, хто повністю усвідомлює, що в країні війна і потрібно дотримуватися правил воєнного часу, і на тих, хто тупий, на громадян і «насєлєніє».

Громадяни мовчки роблять свою роботу, а «насєленіє» шукає зраду. 

Відновлення Армії — зрада, стабільна вже більше року гривня — зрада, безвіз — зрада, Прозорро — зрада, все — зрада... 

Закупівля ліків для онкохворих по в рази меншій ціні — зрада. А ти, «насєлєніє», усвідомлюєш, як онкохворій людині живеться??? Коли життя перевернулося з ніг на голову і лічба ведеться на місяці… 

Торгівля зброєю з Росією за завищеними цінами на початку війни??? А де було тоді «насєлєніє», коли наші хлопці воювали металобрухтом, що залишився в армії за роки цілеспрямованого її розкрадання, запчастини для якого були лише в Росії??? Що їм залишалося тоді робити??? Вмирати? Чи просто здати Україну без зброї, щоб «насєлєніє» могло любити свого пуйла??? 



А натомість чується лише надривний гавкіт: «аф-аф-афшоррри, ліпецццкайя фабррріка, абир… абир.. абирвалг…., тарховлянакравіііі!!!!»

«Пєця ніхароший» да? 

Я тобі, «насєлєніє», більше скажу, Петро ще той вовчара, заматерілий і злючий, із кулачищами, гострющими зубиськами, залізними кігтями і сталевим хребтом. Бійся Петра, «насєлєніє». 





Петро зміг нагнути Росію, диктатора, який роками тероризував весь світ, країну із площею 17 млрд квадратних кілометрів і з 140-мільйонним населенням, із незліченними запасами золота, нафти та дорогоцінного каміння перед усім світом! 

Монстр зламав зуби об маленьку Україну!

«Насєлєніє» мало б зрозуміти, що якщо в Україні зміниться влада, то вона буде від Кремля, і тоді лаштуй своїх дітей воювати у Сирії за Росію. Тоді всіх, хто хоч якось причетний до участі в АТО і ООС, Кремль буде судити, як військових злочинців.

«Насєлєніє» постраждає в першу чергу, бо кремлівські параноїки не будуть терпіти зрадників.

Хочу звернутися до «насєлєнія». 
«Насєлєніє», люби кого завгодно: Васю, Колю, Христю, Пріську, хоч чорта лисого… 
Тільки, будь ласка, ПРОСТО ЗАМОВКНИ… 
І просто навчися дякувати хоча б за те, що московські кулі зараз не б’ють твої вікна. 

У мене все…

© Alex Kravets