І все це буде йти з однією метою — у потрібний момент почати вбивати

Наступні чотири місяці ТБ та ЗМІ будуть наповнені виступами політиків, статтями та дописами «експертів» і «блогерів», які переслідуватимуть одну єдину мету — так звані «вибори в ОРДЛО», але без реального, повноцінного контролю ЗС України на кордоні з РФ. Без реального виводу військ РФ та реального, повноцінного роззброєння бойовиків.

Наступну зустріч у нормадському форматі
сторони планують провести через чотири місяці.

Вам будуть говорити, що:
  • ці червоні лінії заважають досягненню мира;
  • потрібно йти на компроміси;
  • червоні лінії придумали порохоботи, щоб заважати Зеленському досягти миру;
  • це все підписано Порошенком ще у 2014-му;
  • нічого страшного, якщо кордон буде контролюватись ОБСЄ/безпілотниками/відеокамерами/народной міліцієй/муніціпальной вартой/совмєстним контролєм народной міліції і прєдставітєлєй МВС тощо, варіантів буде купа;
  • кордон повернуть наступного дня після виборів;
і т.д. і т.п.

На проштовхування цих тез будуть кинуті усі сили. Працюватимуть усі ручні політики, псевдопатріоти, псевдоексперти, псевдоппозіціонери, блогери, телеканали, політичні шоу тощо. Насправді, вже працюють.

Хочу сказати одне. Кожен, хто просуває ідею виборів в ОРДЛО без повноцінного, 100%-го контролю ЗСУ на кордоні з РФ, готує смерть. Багато смертей. Смерть держави Україна. Смерть особисто вашу і ваших дітей. 

Тому що держава не може існувати без кордону. 
Тому що після виборів і легалізації ОРДЛО, РФ ніколи не поверне Україні контроль над кордоном. 
Тому що повернувши в Україну ОРДЛО без контролю на кордоні, ми отримаємо Україну з відкритим для ворога кордоном. 
Тому що через кордон, який буде контролюватись сліпоглухонімим ОБСЄ/безпілотниками/народной міліцієй /совмєстним патрулірованієм — потоком йтимуть зброя, наркотики, контрабанда, кримінал, агентура, диверсанти, бойовики, кадирівці, буряти, вбивці. Йти і розповсюджуватись по всій Україні — від Харкова до Львова.

І все це буде йти з однією метою — у потрібний момент почати вбивати. Без жодної відповідальності РФ.

Тут не може бути компромісів.

Тому кожен, хто просуватиме ідею виборів в ОРДЛО без повноцінного, гарантованого виведення військ РФ, повного роззброєння бойовиків і 100%-го контролю ЗСУ на кордоні з РФ — провокатор, зрадник і вбивця, у які б миротворчі чи патріотичні одежі він не рядився.

© Олександр Костюк

Немає коментарів:

Дописати коментар