Про вибори: Я вже задовбалася тікати від війни


Скоро вже городи.
Оранка, добрива, саджати-сіяти-тикати.
І кожна господиня знає, що те, що ми посадимо, те і зберемо.
Якщо посадимо картоплю, виросте картопля. Посіємо буряк – виросте буряк. Дивно було б, посіявши моркву, чекати, що там виростуть ананаси.
Такі думки. Про майбутнє.

І такі ж думки про майбутнє після виборів.

Ну, з Порошенком – все ясно. Буде, як сьогодні. Європа буде кривитися, але і допомагати, і торгувати. НАТО буде наближатися, армія буде нагодована, вдягнена і озброєна. Дороги в громадах будуть ремонтуватися, садочки будуватися, зарплати платитися.

Більш цікавлять перспективи мого життя в Україні, якщо Президентом стане хтось інший.

Йуля – ходячий деструктив. Буде багато красивих слів і економічних афер з неіснуючим курячим/свинячим/щурячим грипом. Зміна Конституції, підпорядкування собі всіх держструктур. Вона дуже довго прагнула цієї посади і, досягнувши мети, помститься так, що віялові відключення світла при кучмі здадуться нам романтичною ностальгією. Вона буде мстити, я впевнена на 100 відсотків. Мстити за всю свою брехню, за приниження, за качанівку. Мстити всім нам. Вона зруйнує все, що зробив Порошенко, бо її мета – не держава, а помста.

Клоун. Я знаю людей, які хочуть голосувати за персонажа. Не за людину, а за роль. Інтелектуальні здібності цих виборців невисокі. У кращому випадку, вони реагують на аргумент, на кшталт – людина Коломойського.
Президент на сьогодні – це армія і міжнародні зв'язки.
Як ви гадаєте, чи присягне армія клоуну? Чи захочуть поважні лідери світу потиснути руку гопникові?

Два варіанти розвитку подій.
Всі ті, хто прагнув змін (Майдан, Армія, Церква, Бізнес) вийдуть знову на протести. Поліція може стати на бік як влади (нової), так і протестуючих. Почнеться громадянська війна. Зброї – повно. Східний фронт протягнеться вже від Сумщини до Одещини. Україна потоне в крові...

Отакі думки.

Тому, сіючи моркву, не чекаємо ананасів.
Обираючи деструктив, не чекаємо прогресу.

І ще! Ті, хто хоче обрати "народних президентів", їдьте на Донбас. Там вони є. І нема Порошенка. Житло дешеве. Комуналка дармова. Дружба із заліссям. Їдьте.

Бо я вже задовбалася тікати від війни.

© Пані Крулевська

Немає коментарів:

Дописати коментар